Laulu- ja soittotunnit

Laulutunnit


Tunnit suunnitellaan aina kunkin oppilaan tarpeen mukaan. Tunneilla voidaan keskittyä esimerkiksi lauluergonomiaan, oikeaan hengitystekniikkaan, erilaisiin äänenkäyttötapoihin (esim twang, puhelaatu, ohenne), esiintymisjännityksen käsittelyyn, sävelessä pysymiseen, tekstin tulkintaan tai sopivan ohjelmiston kartuttamiseen, omien biisien kirjoittamiseen, äänialan laajentamiseen ja vaikkapa studiotyöskentelyyn.

Voit olla vasta-alkaja, jonka tähtäimessä on laulaa ensimmäistä kertaa ääneen toisen ihmisen kuullen, tai pidemmälle lauluopinnoissa edennyt, joka haluaa uutta näkökulmaa - laulu kuuluu kaikille!


Soittotunnit ja muu opetus

Laulutuntien lisäksi Bend Music tarjoaa opetusta pianon ja viulun alkeissa sekä musiikin teorian ja säveltapailun perusteiden parissa. Alkeisopetukseen voi osallistua kuka tahansa iästä tai aiemmasta taustasta huolimatta. Epämusikaalisuutta ei ole, musiikki kuuluu kaikille.

Kysy rohkeasti lisää!


Laulu- ja soittotuntien hinnat

Yksittäiset tunnit:
30 min / 35,00 e
45 min / 46,00 e
60 min / 58,00 e

Uusille oppilaille tutustumistarjouksena ensimmäinen kokeilutunti 30 e / 45 min.

Tarjolla myös esimerkiksi viiden ja kymmenen kerran tuntipaketteja. Ota yhteyttä, niin selvitetään, mikä sopii juuri sinulle!

Mistä hinta muodostuu?

Hinta kattaa opettajan liksan lisäksi kaikki lakisääteiset verot, sekä opetuspaikan tilavuokran ja muut kulut.

Kotiopetuksessa hinta sovitaan tapauskohtaisesti niin, että se kattaa myös mahdolliset matkakulut.