Kokoonpanoja:

Sudenlehti

Sudenlehti on muusikko Alina Sudenlehden ja kirjailija Jussi Sudenlehden moderni duo, joka soittaa älykästä poppia.

"Muusikko Alinan ja kirjailija Jussin muodostama Sudenlehti luo pehmeää, unenomaista ja rakastavalla tavalla älykästä poppia, joka kuulostaa samaan aikaan modernilta ja ikiaikaiselta." Mika Roth / Desibeli.net

Sudenlehti Spotifyssä

Sudenlehti YouTubessa

Leonard Cohenin runoja ja lauluja

Leonard Cohenin runoja ja lauluja -illat kattavat nimensä mukaisesti lausuttuna Leonard Cohenin suomeksi käännettyä runoutta sekä Leonard Cohenin musiikkia. Kirjailija Ville-Juhani Sutinen on kääntänyt suomeksi Cohenin viimeiseksi jääneen teoksen Liekki (Sammakko 2019) ja Antton Kainulainen on suomentanut Cohenin ensimmäisen runokokoelman Vertailkaamme mytologioita (Sammakko 2019).

Alina ja Jussi Sudenlehti esittävät Cohenin lauluja tuorein ja tunnelmallisin sovituksin.

Leonard Cohenin runoja ja lauluja -ilta on viety mm. Turun Runoviikolle ja Lahden Runomaratoniin. Konsepti on helposti räätälöitävissä erilaisiin tilaisuuksiin.

The Pint of No Return

The Pint of No Return soittaa irlantilaista kansanmusiikkia suomeksi. Yhtyeen soundimaailma on hyvin traditionaalinen, perinteisillä akustisilla soittimilla toteutettu ja kappaleet suurelta osin irlantilaisia kansanlauluja, mutta sanoitukset ovat todellakin - originaaleja toki kunnioittaen - käännetty härmäksi ja tarpeen vaatiessa vieläpä aihepiiriltään sen verran modernisoituja, että niihin on suomalaisenkin helppo samaistua.

The Pint of No Return takaa musiikillaan viihdyttävän illan irlantilaisen pubitunnelman merkeissä muodossa, josta Vihreän Saaren kulttuuriin perehtymättömämmänkin henkilön on helppo nauttia.


Alina soolona

...duona, triona, lauluyhtyeenä tai bilebändin kanssa ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Jätä keikkapyyntö oheisella lomakkeella tai sähköpostite: alina@bend-music.com